Profi csapat

A BLOKKWOOD lehetőség megvalósításával a maguk területén a legkiválóbbak közé tartozó szakemberek lettek megbízva.

A személyes szakmai elhivatottságukon túl a csapat kulcsemberei a cég részvényeinek birtokosaiként is magasan motiváltak.

Vezetők:

Guttmann Tamás

A Safis cégcsoport vezérigazgatója

 

A 90-es évek végén a Quelle áruház bemutató üzletét vezette Budapesten. Ezután elcsábította őt a világ legnagyobb bankja a Citibank, ahol kiemelt ügyfelekkel foglalkozott és sztárüzletkötővé vált. Majd megalapította saját vállalatát és az évek alatt finanszírozáshoz segítettek több, mint 120 KKV vállalatot.

Foglalkozott szállodák fejlesztésével és projektmenedzseléssel és több pénzügyi terméket fejlesztett ki, amelyeket a bankok ma is használnak. Az egyik ilyen konstrukcióval 12 milliárd forint forgalmat bonyolítottak le 3 év alatt.

Olvasd tovább:

A Safis cégcsoport egyik alapító tulajdonosa és vezérigazgatója.

6 gyermeke édesapja, 13 évet élsportolt, taekwon-do edzőként és versenyzőként. Hihetetlen energiája van, mindig biztat és bátorít embereket, a munkatársai többnyire mosolyogni látják.

Ötletgazdák:

Róka János (1948)

Budapesti Műszaki Egyetem
Rendszerszervező Gépészmérnök
Gyártástechnológus
Okl. gm. tanár

 

Közel 50 év speciális szakmai- és ebből 40 év vezetői -gyakorlattal rendelkezem az ipari gyártás és kivitelezés terén. Az alkatrészgyártásban és szerelésben, a faipari-és fémipari technológiák alkalmazásában és a termelésirányításban jelentős jártasságot szereztem.

Olvasd tovább:

Több megadott és hasznosult szabadalommal rendelkezem és ma is örömmel veszek részt innovatív csapat munkában. Az újdonságok megismerése megfiatalítja gondolkodásomat.

Kedvenc kutatási témáim az anyagtudományokhoz kötnek és ebben jelentős szerepet kap a faanyagok mikroszerkezetének vizsgálata és tulajdonságainak megismerése is. Ez a világ még rengeteg újdonságot és meglepetést tartogat számunkra.

Farkas János

 

Középiskolámat a nagykanizsai vegyipari technikumban végeztem és az első munkahelyem a székesfehérvári vízügyi igazgatóság, vízminőség védelmi laboratóriumában volt. Itt kaptam meg azt a környezettudatos alapokat aminek következtében a mai napig a környezetünk megóvása
javítása áll.

Foglalkoztam hulladék hasznosítással is, majd az élővilág felé
fordulva, kert tervezéssel és kerti épületek, műtárgyak építésébe
kezdtem.

Olvasd tovább:

Mindig is nagy kedvencem volt a fa, és az abból, a kültérre készíthető, különböző kerti eszközök, építmények, és Magyarországon elsők között kezdtem el foglalkozni ezek széleskörű meghonosításával, elterjesztésével.

A fatermékek kültéri hasznosítását nagyban befolyásolja az élettartam hossza. Ennek az élettartalomnak a meghosszabbítása érdekében, a fatermékeket különféle kezeléssekkel, tulajdonság javításnak vetik alá, és ez az alkalmazhatóságának a meghosszabbítását is jelenti.

Kezdetben vegyszerekkel impregnált fa termék jelentették a megoldást az élettartalom hosszabbítására. Ez azonban magában hordozta a környezeti ártalmak, szennyeződések rendszeres fenntartását. Ennek kiküszöbölése érdekében kezdtem el egy olyan kutatás-fejlesztést ami teljesen más utat jelentett. A cél egy magasabb, minden tekintetben jobb tulajdonságú fatermék elő állítása volt, mely sem az előállítás során, sem a későbbi használat során nem szennyezi a környezetet, nem veszélyesebb a vele való érintkezés, mint magával az eredeti növénnyel.

Fő cél a faiparban egy magasabb, minden tekintetben jobb tulajdonságú fatermék elő állítása volt, különös tekintettel a magyar fafajtákra. Ez a cél a BLOKKWOOD fa megalkotásával megvalósult.

Projekt Menedzsment

és Marketing:

Schlingloff Sanyi

Marketing

 

Sándort mára sokan a professzionális online marketing hazai atyjaként tartják nyilván, aki zseniálisan ötvözi a konzervatív, eredmény-orientált értékesítési szemléletet a csúcstechnológiák és merész, kreatív marketing megközelítésekkel.

Olvasd tovább:

Egyike volt az elsőknek Magyarországon, aki ötvözte a professzionális offline és online marketing lehetőségeit. Összekapcsolva reklámfilmes, direkt értékesítési és rendszer-fejlesztési tapasztalatait az Internet adta vadonatúj lehetőségekkel rendkívül eredményes megoldásokra jutott.

Közel 20 éves, több száz ügyféllel szerzett tapasztalat – ahol minden elköltött pénznek rövid, de legalább középtávon bevételeket kellett hoznia – az egyik legfelkészültebb marketing szakemberré teszi a piacon. Közel egy tucat bevezető kampány, teljesen és részben automatizált értékesítési folyamatok, sőt a személyes értékesítés hatékonyságával értékesítő interaktív videó értékesítési rendszer kidolgozása is az Ő nevéhez fűződik.

Sándor önképzési rendszerei, tanfolyamai és videó és hanganyagai sokáig piacvezetők voltak az online marketing képzések világában. Cégreform Program néven barátjával talpra állított cégvezetői egyetem az elsőnek számított Magyarországon ahol a Rendszermarketing cégfejlesztési know howt tanították. Sándor az elmúlt években Startup vállalkozások támogatásával foglalkozik.

Elegendő információt kapott?

CSELEKEDJEN!

KIADVÁNY
ПУБЛИКАЦИЯ
PUBLICATION

+36 70 388 2496   I   projekt@safis.hu

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419