Egy a világ faiparát

FORRADALMASÍTÓ

találmányból származó vagyon jelentős része

az Ön zsebébe vándorolhat.

Egy olyan fakezelési eljárást ajándékozunk a világnak, amellyel bármely ország forradalmasíthatja a faiparát. Paradigmaváltás a faiparban – Lehet, hogy újra kell gondolnunk mindazt amit a fáról mint építőanyagról tudtunk.

Képzelje el amint a legolcsóbb, alacsony minőségű faanyagok egy néhány órás kezelést követően a tartósságukat, szilárdásgukat, víztűrőképességüket és nem utolsó sorban az esztétikájukat teintve a legdrágább trópusi fákat is jelentősen megelőzik, sőt olyan tulajdonságokat mutatnak amelyeket eddig semmilyen fa nem volt képes produkálni.

Képzeljen el egy faanyagot amely nem kevesebbet vár Öntől, mint hogy újragondoljon mindent amit eddig a fáról mint építőanyagról tudott.

Többet akarok tudni

Ez az oldal azért született, mert ez a találmány FORRADALMASÍTHATJA a világ faiparát és mert lehet, hogy annak a cégnek amely piacra viszi ezt a találmányt, amelyen keresztül ez az anyag meghódítja a világot, Ön lehet az egyik tulajdonosa.

Ez a weboldal azért született mert annak a vagyonnak, amit ez a találmány generál, egy jelentős rése az ÖN zsebébe vándorolhat…

Órák alatt

SZUPER FÁT

csinálhatunk szinte

bármilyen fából.

A BlokWOOD technológia első ránézésre egy a piacon már jelentős sikereket elért megoldásokhoz hasonló hőkezelési eljárás.

A lényegi különbség egy FORRADALMI technológiai fejlesztés, mely végeredményben a fa egy vadonatúj kategóriájának megteremtését tette lehetővé. A BlokkWOOD technológia az eddigi fa hőkezelési eljárások minden előnyét olyan módon hordozza, hogy a paramétereiben jelentősen meghaladja a versenytársait, miközben azok hátrányait maradéktalanul kiküszöböli.

A BlokWOOD eljárással kezelt, azaz blokkwoodizált fa a tulajdonságainak együttesével valójában egy ÚJ anyagot képez, egyfajta SZUPER FÁ-t. Fa amely a faanyagok egy következő generációját képezi.