A BLOKKWOODRÓL
Fürdőszoba
Konyha
Kert
Elérhetőségek

BLOKKWOOD a kertben.

 A kültéri eszközök rendkívüli igénybevételnek vannak kitéve. Eső, hó, fagy, szél mind a fa kerti tárgyaink gyors elhasználódását okozhatják. Az állagmegóvás körülményes és folyamatos feladatot jelent a kerttulajdonosoknak: folyamatosan olajozni, pácolni, téli időszakra el kell csomagolni.

Azonban már közel sem kell annyit az időszaki felületkezelésre gondolnia, amennyiben a kertbe BLOKKWOOD fa termékek választ!

A Kerti Kollekciónknál alkalmazott a BLOKKWOOD technológia által a fa renkívül tartóssá válik. Ellenáll a víznek, a savaknak, nem telepednek meg rajta sem a gombák, sem a baktériumok és más kártevők sem. Ez a fa nem rohad és a hagyományos fával szeben ritkábban igényli az időszaki kezelést és ápolást is.

A BLOKKWOOD Kerti Kollekció tagjai a praktikum, a minőségben és a tartósság jegyében készülnek, korlátozott példányszámban. limitált mennyiségben készítjük el, manufakturális, kézimunkával, amennyiben arra igény jelentkezik. 100%-ban természetes alapanyagának hála ékköve lehet kertjének, bárhová is tervezné elhelyezni.

A termékeket ellenőrzött, magas minőségben, kizárólag limitált mennyiségben készítjük el, manufakturális, kézimunkával, amennyiben arra megfelelő igény mutatkozik.

Ráadásként piacra vezetési kampányunk keretén belül, 3 termék előrendelése esetén,
egy kerti, polcos virágtartó állványt,
● vagy egy WC papír-, törülközőtartót és egy fali zuhanyfogantyúból álló fürdőszobai szettet,
● vagy egy nagy méretű konyhai vágódeszkát ajándékba adunk.

csak 2021.02.28.-ig, 3db termék ekőrendelésére, csak a legyártott és kiszállított termékekre vonatkozik, amíg a készlet tart.

Raklap pad

Napjaink modern stílusvilágát képviselő, masszív felépítésű kerti pad. Praktikus, tartós és ellenálló Blokkwood fa alapanyagból.

110 x 65 x 55 cm

Zárható homokozó paddal

Tökéletesen zárható fa homokozó, amely fédi a benne lévő homokot a víztől, fagytól és kerti állatainktól. Kényelmes használat jellemzi, a homokozó teteje univerzális paddá alakítható, mely felnőttek és gyerekek számára is megfelelő helyet kínál.

120 x 120 x 100 cm

Kerti pad és virágtartó dézsa

2 az 1-ben, a kerti növénydekoráció és a praktikum tökéletes találkozása egy univerzális kerti bútorban ötvözve. A virágtartó megemelt szerkezete, és lyukazott padlózata távoltartja a kórokozókat és tökéletes vízelvezetést biztosít. Minimális törődést igénylő Blokkwood faanyagból.

170 x 40 x 40 cm

Moduláris fa padlóburkolat

Készletben kapható, modern, egyszerűen letehető moduláris padlóburkolat. Alkalmazhatja kertben, lakásban, medencénél. A víznek 100%-ban ellenálló BLOKKWOOD faanyagból.

30 x 30 x 2 cm (9db, 0,81m2)

Kerti napozó hintaszék

Tökéletes pihenés, luxus körülmények között. Hintaszék jellegű egyedi kialakítása stílusus és rendkívül kényelmes és minden kertbe gyönyörűen mutat. Gyengéd ringató mozgása különleges élményt biztosít.

180 x 60 x 100 cm (Ülésmagasság 28 cm)

Összecsukható virágtartó, polcos állvány

Helytakarékos, háromszög alakú polcos állvány, 3 különböző mélységű polccal. Egy mozdulattal összecsukható, így könnyen tárolható.

60 x 32 x 93 cm

Safis EVO INC.

Központ: 1105 Budapest, Mádi utca 17. B épület
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419

Kövesse cégünket
a közösségi oldalakon!

Minden jog fenntartva © 2021 | Safis-EVO INC.