A BLOKKWOODRÓL
Fürdőszoba
Konyha
Kert
Elérhetőségek

Köszönjük a bizalmát!

Kérje és mi legyártjuk…

Mit készítsünk Önnek még ebből az elképesztő faanyagból? Ha elárulja, nekünk, hogy milyen fajta termékeket látna szívesen “elpusztíthatatlan” fából az otthonában, kertjében, medencéje körül vagy bárhol ahol egy rendkívül esztétikus, de ellenálló faanyagra van szüksége, akkor megfelelő igény esetén bevezetjük a kínálatunkba az adott terméket.

Hol és milyen terméket használna szívesen egy 100%-ban természetbarát, vegyszermentes, de mégis “elpusztíthatatlan” faanyagból?

BLOKKWOOD a fürdőben.

BLOKKWOOD a konyhában.

BLOKKWOOD az “elpusztíthatatlan” fa.

Gondolkodjon hosszú távon! A BLOKKWOOD faanyag rendkívüli tulajdonságai garantálják, hogy az abból készült termékek kinézete és használhatósága sem fog változni az évek alatt.

A Blokkwood vegyszermentes hőkezelési eljárásnak köszönhetően
a faanyag

● Teherbírása megnő, miközben csökken a súlya
● Csökken a vízfelvevő képessége, amit aztán gyorsan le is ad,
● Nem vetemedik,
● Nem ül meg rajta sem a penész, sem egyéb gombafajták.
● Rendkívül ellenálló a környezeti hatásoknak, mint például az időjárás, vagy savas-lúgos folyadékok.

Ezáltal nemcsak, hogy víz érheti, de olyan savas, vagy vegyi anyagokat használó helyiségekben is hosszú éveken át is tartósan alkalmazható, mint a konyha, fürdő, vagy a toilet.

BLOKKWOOD az egészség megőrzésért.

Amennyiben BLOKKWOOD faanyagból készült terméket választ, hosszú évekig biztonságban tudhatja családját!

Ennek a különleges eljárásnak köszönhetően a fa hosszú távon sem lesz veszélyes környezetére: A vizsgálatok szerint a BLOKKWOOD fa antibakteriális és teljesen környezetbarát. A baktériumok alig képesek szaporodni a felületén és ilyen módon a természeténél fogva antibakteriális.

A kártevők és gombák nem támadják meg, mivel nem képez megfelelő tápanyagot a farontó bogaraknak, termeszeknek, de hasonlóan a penészgombáknak sem.

A toxikológiai vizsgálat alapján nincsen benne méreganyag. A kezelt faanyag 100%-ban természetbarát, semmilyen vegyszert nem tartalmaz.

KAPCSOLAT

11 + 3 =

Safis EVO INC.

Központ: 1105 Budapest, Mádi utca 17. B épület
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419

Kövesse cégünket
a közösségi oldalakon!

Minden jog fenntartva © 2021 | Safis-EVO INC.