A BLOKKWOODRÓL
Fürdőszoba
Konyha
Kert
Elérhetőségek

Tartós, exkluzív, modern BLOKKWOOD termékek, amiket egy életre vásárol.

Az általunk kínált termékek igazi gyöngyszemek minden szempontból, nem árt nekik se a pára, se a víz, se a kártevők. Felhasználásuk szinte végtelen: kihelyezhetőek a kertben és bármely vizes helyiségben, legyen az medencetér, szauna, fürdőszoba, vagy konyha. Ráadásul a hagyományos fával szemben ritkábban szükséges faanyag kezelése is.

Képzeljen el egy valódi fa anyagot, amely a közel a műanyag tulajdonságaival bír, mégis természetes, tartós és semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz, sőt antibakteriális is.

Legyen az elsők között, aki magának tudhat ezzel a szabadalommal védett, világsiker küszöbén álló magyar fejlesztésű BLOKKWOOD fa alapanyagból készült, tehetséges formatervezők által megálmodott különleges terméket.

BLOKKWOOD a fürdőben.

BLOKKWOOD a konyhában.

BLOKKWOOD a kertben.

BLOKKWOOD az “elpusztíthatatlan” fa.

Gondolkodjon hosszú távon! A BLOKKWOOD faanyag rendkívüli tulajdonságai garantálják, hogy az abból készült termékek kinézete és használhatósága sem fog változni az évek alatt.

A Blokkwood speciális, vegyszermentes hőkezelési eljárásnak köszönhetően
a faanyag

● Teherbírása megnő, miközben csökken a súlya
● Csökken a vízfelvevő képessége, amit aztán gyorsan le is ad,
● Nem vetemedik,
● Nem ül meg rajta sem a penész, sem egyéb gombafajták.
● Rendkívül ellenálló a környezeti hatásoknak, mint például az időjárás, vagy savas-lúgos folyadékok.
● Ritkábban igényel felületkezelést kültéri és vizközeli használat esetén is.

Ezáltal nemcsak, hogy víz érheti, de olyan savas, vagy vegyi anyagokat használó helyiségekben is hosszú éveken át is tartósan alkalmazható, mint a konyha, fürdő, vagy a toilet.

BLOKKWOOD az egészség megőrzésért.

Amennyiben BLOKKWOOD faanyagból készült terméket választ, hosszú évekig biztonságban tudhatja családját!

Ennek a különleges eljárásnak köszönhetően a fa hosszú távon sem lesz veszélyes környezetére: A vizsgálatok szerint a BLOKKWOOD fa antibakteriális és teljesen környezetbarát. A baktériumok alig képesek szaporodni a felületén és ilyen módon a természeténél fogva antibakteriális.

A kártevők és gombák nem támadják meg, mivel nem képez megfelelő tápanyagot a farontó bogaraknak, termeszeknek, de hasonlóan a penészgombáknak sem.

A toxikológiai vizsgálat alapján nincsen benne méreganyag. A kezelt faanyag 100%-ban természetbarát, semmilyen vegyszert nem tartalmaz.

KAPCSOLAT

15 + 14 =

Safis EVO INC.

Központ: 1105 Budapest, Mádi utca 17. B épület
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419

Kövesse cégünket
a közösségi oldalakon!

Minden jog fenntartva © 2021 | Safis-EVO INC.