Tulajdonságok

és előnyök

Mire képes

a BLOKKWOOD

és miért szeretjük annyira?

 

Tulajdonságok – Előnyök
– Következmények

Egy faanyag amely mentes minden mérgező anyagtól, könnyű, tartós, erős, kevésbé vetemedik.
A módosított faanyag nem képez megfelelő tápanyagot a farontó bogaraknak, termeszeknek, de hasonlóan a penészgombáknak sem. Hasonló módon a baktériumok sem képesek szaporodni a felületén és ilyen módon a természeténél fogva antibakteriális.
Képzeljen el egy fát, amely mint építőanyag, mint kültéri vagy akár beltéri burkoló anyag, vagy mint tetszőlegesen felhasználható faanyag minden képzeletét felülmúlja.

 

ALACSONYABB
SÚLY

Egy faanyag amely mentes minden mérgező anyagtól, könnyű, valójában hihetetlenül, már-már valószínűtlenül könnyűvé vált.

ALAKTARTÓBB

Képzelje el, hogy egy alig néhány órás kezelést követően olyan faanyaghoz jut, amely még a legszélsőségesebb környezeti hatások mellett is jobban ellenáll a környezeti hatásoknak,
és így kevésbé vetemedik és csavarodik.

NAGYOBB SZILÁRDSÁG

és TEHERBÍRÓKÉPESSÉG

Képzelje el, amint ennek a faanyagnak a felületi keménysége és jó néhány további terhelhetőségi tényezője jelentősen akár 50%-kal magasabb mint az eredeti fáé, miközben a már említett alaktartóssága szélsőséges környezeti hatások ellenére is kiemelkedően magas marad.
Ön mit építene egy könnyű, rendkívül erős és nem vetemedő faanyagból?

TARTÓSSÁG

Képzeljen el egy faanyagot, amely a hőkezelést követően akár a hagyományos felületkezelések nélkül is ellenáll a környezeti hatásoknak.
Azon túl, hogy ellenáll az UV sugárzásnak a kezelést követően színében patinássá válik, és a víztűrő képessége jelentősen javul.

VÍZÁLLÓSÁG

A BLOKKWOOD kezelésnek alávetett faanyag csak nagyon kis mértékben veszi fel a vizet, és a felvett vízmennyiséget könnyen, alakváltozás nélkül le is adja.
Mit szólna ha a fürdőszobája fából épülne fával lenne díszítve. A felületkezelés miatt tartósabb lesz, csökken vízkőképződés és vízlepergetővé válna.
Mit szólna ha a kádból a hideg padlólapok helyett fára léphetne, mégpedig olyan kényszerérzet nélkül, hogy azt más módon kezelni kellett volna.

ANTIBAKTERIÁLIS

A BLOKKWOOD eljárás révén megszűnik a baktériumok tápanyag utánpótlása, és az így kezelt fa gyakorlatilag antibakteriális hatással bír.

KÁRTEVŐ,

GOMBA

és PENÉSZÁLLÓ

A BLOKKWOODizált fa további kezelés nélkül ellenáll a rovarkártevőknek, a különféle farontó bogaraknak, szúfajtáknak, vagy akár termeszeknek és a penészgombáknak egyaránt.

ESZTÉTIKA

és TAPINTÁS

Képzelje el, amint bármely faanyag a kezelést követően bársonyos tapintású prémium anyaggá válik, amely további felületi kezelés nélkül is felejthetetlen tapintást és látványt nyújt.
Ha egyszer megérintettük nem akarjuk többé elengedni, ha egyszer rálépünk mezítláb soha többé nem kívánunk cipőt húzni. Egy új valóságot teremtettünk a melegburkolatok világában.

GARANCIA

Képzeljen el egy faanyagot,
amire mi a gyártók GARANCIÁT vállalunk.

A BLOKKWOOD fakezelési eljárás elfogadható költségek mellett képes a legtöbb faanyag tartósságát, víztűrő képességét, méretstabilitását, teherbíró képességét, kártevőkkel és gombákkal szembeni ellenálló képességét és nem utolsó sorban az esztétikai értéket a faanyag minőségével együttesen nem ritkán a többszörösére javítani.

Elegendő információt kapott?

CSELEKEDJEN!

KIADVÁNY
ПУБЛИКАЦИЯ
PUBLICATION

+36 70 388 2496   I   projekt@safis.hu

Startupfinanszírozás

Safis EVO INC.

Minden jog fenntartva © 2019 | Safis-EVO INC.

Központ: 1105 Budapest, Mádi utca 17. B épület
adószám: 61-1865663
cégjegyzékszám: P18000005419